THE BAKERS' WINDOW

The Bakers’ window brings the back of the bakery in to daylight, and reveals some amazingly detailed and historical references to Conditori La Glace’s 146 years of existence.

 

This window celebrates the space of creativity, tradition and passion - similar to that of the design studio. In the bakery, this is the space in which the very foundation is created. The tasteful, unpolished and untouched base, ready for its transformation into a masterpiece.

                                                                                                                                         CONDITORI LA GLACE                                                                                                            NEXT WINDOW

                                                                                                                                         CONDITORI LA GLACE                                                                                                            NEXT WINDOW

Photo by Per krogh